سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در وصف جمع فرومایگان فرمود : ] آنانند که چون فراهم آیند پیروز گردند ، و چون پراکنده گردند شناخته نشوند [ و گفته‏اند امام فرمود : ] آنانند که چون فراهم آیند زیان رسانند و چون پراکنده شوند سود دهند . [ گفتند زیان فراهم آمد نشان را دانستیم سود پراکنده شدنشان چیست ؟ » فرمود : ] خداوندان پیشه‏ها به سر پیشه‏هاى خود بازگردند و مردم از آنان سود برند : چون بنّا که بر سر ساختن بناى خود رود و بافنده که به کارگاهش و نانوا که به نانوا خانه بازگردد . [نهج البلاغه]

کانون فرهنگی هنری مسجد ولی عصر (عج) کنگان

Powerd by: Parsiblog ® team. ©2006
رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت با(دوشنبه 87 اسفند 5 ساعت 1:16 عصر )
کانون فرهنگی مسجد ولیعصر (عج)

در سال یازدهم هجرت رسول اکرم (ص) در آخرین سفرحج (در عرفه)، در مکه و در غدیرخم، در مدینه قبل از بیمارى و بعد از آن در جمع یاران و یا در ضمن ‏سخنرانى عمومى، با صراحت و بدون هیچ ابهام، از رحلت ‏خود خبر داد. چنان که قرآن رهروان رسول خدا (ص) را آگاه ساخته بود که ‏پیامبر هم در نیاز به خوراک و پوشاک و ازدواج و وقوع بیمارى و پیرى مانند دیگر افراد بشر است و همانند آنان خواهد مرد.

  پیامبر اکرم (ص) یک ماه قبل از رحلت فرمود:

" فراق نزدیک شده و بازگشت ‏به سوى خداوند است. نزدیک است فراخوانده شوم و دعوت حق را اجابت  نمایم و من دو چیز گران در میان شما مى ‏گذارم و مى ‏روم: کتاب خدا و عترتم، و خداوند لطیف و آگاه به  من خبر داد که این دو هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا کنار حوض کوثر برمن ‏وارد شوند. پس خوب بیندیشید چگونه با آن دو رفتار خواهید نمود."

در حجه ‏الوداع در هنگام رمى‏ جمرات فرمود: "مناسک خود را از من ‏فرا گیرید، شاید بعد از امسال دیگر به حج نیایم و هرگز مرا دیگر در این جایگاه نخواهید دید."

روزى به آن حضرت خبر دادند که مردم از وقوع مرگ شما اندوهگین ‏و نگرانند. پیامبر در حالى که به  فضل بن عباس و على بن ‏ابى‏طالب (ع) تکیه داده بود به سوى مسجد رهسپار گردید و پس ازدرود و سپاس  پروردگار، فرمود: "به من خبر داده‏ اند شما از مرگ ‏پیامبر خود در هراس هستید. آیا پیش از من، پیامبرى بوده است که‏ جاودان باشد؟! آگاه باشید، من به رحمت پروردگار خود خواهم ‏پیوست و شما نیز به  رحمت پروردگار خود ملحق خواهید شد."

روزی دیگر پیامبر (ص) با کمک علی (ع) و جمعی از یاران خود به قبرستان بقیع رفت و برای مردگان طلب آمرزش کرد . سپس رو به علی (ع) کرد و فرمود: " کلید گنجهای ابدی دنیا و زندگی ابدی در آن، در اختیار من گذارده شده و بین زندگی در دنیا و لقای خداوند مخیر شده ام، ولی من ملاقات با پروردگار و بهشت الهی را ترجیح داده ام."

در چند روز آخر از زندگى رسول اکرم (ص) آن بزرگوار در مسجد پس از انجام نماز صبح فرمود:

"اى مردم! آتش فتنه‏ ها شعله ‏ور گردیده و فتنه‏ ها همچون پاره‏هاى امواج تاریک شب روى آورده است. من در روز رستاخیز پیشاپیش شما هستم و شما در حوض کوثر بر من در می آئید. آگاه باشید که من  درباره ثقلین از شما می پرسم، پس بنگرید چگونه پس از من درباره آن دو رفتار می کنید، زیرا که خدای لطیف و خبیر مرا آگاه ساخته که آن دو از هم جدا نمی شوند تا مرا دیدار کنند. آگاه باشید که من آن دو را در میان شما به جای نهادم ( کتاب خدا و اهل بیتم ). بر ایشان پیشی نگیرید که از هم پاشیده و پراکنده خواهید شد و درباره آنان کوتاهی نکنید که به هلاکت می رسید."

آنگاه پیامبر (ص) با زحمت به سوی خانه اش  به راه افتاد. مردم با چشمانی اشک آلود آخرین فرستاده الهی را بدرقه می کردند. در آخرین روزها پیامبر به علی (ع) وصیت نمود که او را غسل و کفن کند  و بر او نماز بگزارد. علی (ع) که جانش با جان پیامبر آمیخته بود، پاسخ داد: " ای رسول خدا ، می ترسم طاقت این کار را نداشته باشم. "

پیامبر (ص) علی (ع) را به خود نزدیک کرد . آنگاه  انگشترش را به او داد تا در دستش کند. سپس شمشیر، زره و سایر وسایل جنگی خود را خواست و همه آنها را به علی سپرد.

فردای آن روز بیماری پیامبر (ص) شدت یافت اما او در همین حال نیز اطرافیان خود را درباره حقوق مردم و توجه به مردم سفارش می کرد. سپس به حاضران فرمود: " برادر و دوستم را بخواهید به اینجا بیاید." ام سلمه، همسر پیامبر گفت: " علی را بگویید بیاید. زیرا منظور پیامبر جز او کس دیگری نیست." هنگامی که علی (ع) آمد ، پیامبر به او اشاره کرد که نزدیک شود. آنگاه علی (ع) را در آغوش گرفت و مدتی طولانی با او راز گفت تا آنکه از حال رفت و بیهوش شد. با مشاهده این وضع، نواده های پیامبر (ص) حسن و حسین (ع) به شدت گریستند و خود را روی بدن رسول خدا افکندند. علی (ع)  خواست آن دو را از پیامبر (ص) جدا کند. پیامبر (ص) به هوش آمد و فرمود:

"علی جان آن دو را واگذار تا ببویم و آنها نیز مرا ببویند، آن دو از من بهره گیرند و من از آنها بهره گیرم."

سرانجام پیامبر (ص) هنگامی که سرش بر دامان علی (ع) بود، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

 

جلوه هایی از حقیقت وجودی نبی اکرم (ص) در قرآن کریم
از عایشه پرسیدند: اخلاق پیامبر چگونه بود؟ پاسخ داد: «خلق و خوی پیامبر(ص)، قرآن بود.» شخصیت جامع و چند بعدی پیامبر اسلام و کمال و عظمت معرفتی، اخلاقی و وجودی آن بزرگوار، قرآن مجسم و ناطق است که به عنوان نماد مطلق و تام «انسان کامل» در میان آدمیان، حجت و الگویی ماندگار می باشد.
اگر قرآن کریم، کلام تشریعی حضرت حق است، پیامبر اکرم (ص) کلمه الله الاعظم و کلام تکوینی خدا است. اگر قرآن کتابی است با حقایق جاودانه و همیشگی، پیامبر اکرم (ص) نیز حقیقتی عینی و جاودانه است. اگر قرآن بطون و لایه های معنایی و مصداقی عمیق و گسترده ای دارد که تلاش برای کشف آن حقایق باید استمرار داشته باشد، پیامبر اکرم (ص) نیز ذخیره ای تمام نشدنی و حقیقتی است عینی و انسانی، که شناخت ابعاد مختلف شخصیت ایشان و دستیابی به عمق سیره، سلوک و سنت آن حضرت به جهاد و اجتهادی مستمر نیازمند است. اگر نیاز بشریت به قرآن هرگز پایان نمی یابد و تکامل علمی و اجتماعی انسان، نیاز او را به حقایق قرآن کریم نه تنها کاهش نمی دهد که روزافزون می سازد، نیاز انسان امروز و فردا به پیامبر اکرم(ص) و درس ها و آموزه های ایشان پایان ناپذیر است و اگر اسلام خاتم ادیان و قرآن خاتم کتب آسمانی است، پیامبر اکرم (ص) خاتم النبیاء و قله رفیع کمال انسانی است. او خلیفه الله الاعظم و واسطه ابدی نزول فیض الهی است که: «و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین». قرآن کریم نسخه مکتوب حقیقت نور محمدی (ص) است و پیامبر اکرم (ص) آینه تمام نمای صفات حسنای حق و نور مطلق خداوند متعال بر عالم و آدم.
پیامبر اکرم (ص) به امیرالمؤمنین(ع) فرمود: علی! کسی جز تو و من خدا را نشناخت و کسی جز خدا و تو مرا نشناخت و کسی جز خدا و من تو را نشناخت. شناخت و معرفت حضرت حق- جل و علا- در حد اعلایی که برای غیرخدا میسر است، جز برای کسانی که در کانون نور محمد (ص) و علی (ع) قرار دارند، امکان پذیر نیست، چرا که این معرفت و شناخت معرفتی است شهودی و نه ذهنی، معرفتی است متناسب با اوج کمال و تعالی شناسنده، نه مدرسه ای و استدلالی. از آن سو نیز معرفت تام نبی (ص) و وحی (ع) جز برای حضرت حق، برای کسی حاصل نمی شود، چرا که دیگران همه فروتر از این دو وجود مقدس- که نور واحدی از منشأ واحدند- می  باشند و دستیابی به معرفت تام آنان برایشان مقدور نخواهد بود. حضرت حق در قرآن کریم فراوان درباره پیامبر اکرم (ص) و معرفی ایشان سخن گفته است که برای آشنایی با جایگاه عظیم نبی اکرم (ص) به این آیات باید مراجعه کرد: در قرآن کریم اطاعت خدا و پیامبر (ص) در کنار هم مطرح و اطاعت از رسول خدا، همان اطاعت خدا شمرده شده است. آزار و ایذاء پیامبر اکرم (ص) موجب عذاب دردناک و لعنت خداوند در دنیا و آخرت تلقی شده  و دوستی خداوند متعال مشروط به اطاعت از پیامبر اکرم (ص) گردیده است. خلق و خوی الهی پیامبر اکرم و رحمت و عطوفت آن حضرت مایه انسجام و وحدت مسلمانان به شمار آمده و با تعبیر «وانک  لعلی خلق عظیم»، توصیف شده، تعبیری که تنها درباره پیامبر به کار رفته است. پیامبر اکرم (ص) عامل رهایی و آزادی مردمان از زنجیرها و بندهای سخت معرفی شده است.

بندهایی که از سویی خرافات و عادات زشت و از سوی دیگر ستمگران و سلطه جویان بر فکر و اندیشه و رفتار و حرکت تعالی جویانه انسان ها ایجاد کرده اند. او «عبدخدا» معرفی شده است که با عبودیت و بندگی ذات حق، به عالی ترین درجه عبودیت دست یافته و از همه تعلقات و وابستگی ها رها شده است. گستره فیض و لطف نبی اکرم نه تنها همه مردمان و آدمیان که عالمیان را شامل شده و آن حضرت به عنوان «رحمه للعالمین» معرفی شده است.... این توصیف ها گوشه ای از معرفی پیامبر (ص) در قرآن است که مروری همراه با تأمل و درنگ در این آیات و دیگر آیات، می تواند آفاق و ابعاد شخصیت الهی نبی اکرم (ص) را برای ما روشن سازد.
علاوه بر این، برخی سوره های قرآن کریم اساساً در شأن پیامبر اکرم (ص) است و این غیر از سوره هایی است که به وجود مبارک آن حضرت تأویل شده است. «یس» که قلب قرآن کریم است و سرچشمه هایی از معرفت و حکمت از آن جاری است، به پیامبر اکرم (ص) منسوب است. سوره
47 قرآن کریم به نام نامی آن بزرگوار نام نهاده شده است: "محمد" (ص)، علاوه براین سوره فتح، سوره حجرات، سوره نجم، سوره مجادله، سوره تحریم، سوره قلم، سوره مزمل، سوره مدثر، سوره بلد، سوره ضحی، سوره شرح (انشراح)، سوره تین، سوره علق، سوره قدر، سوره کوثر برخی از سوره هایی است که ناظر به شأن و جایگاه عظیم و مرتبه رفیع آن حضرت در پیشگاه خداوند متعال است. هر کدام از این سوره ها و آیات نورانی آن، مالامال از حرمت و لطفی است که خالق متعال برای این برترین بنده مقرب خود قائل است.
پیامبر اکرم(ص) نه تنها مبلغ دین الهی و معلم آیات حکمت، که مربی و اسوه انسان ها است: «لقدکان لکم فی رسول الله اسوه حسنه». بنابر این پیوند پیروان آن حضرت با این وجود مقدس، هنگامی معنی دار و مؤثر است که آن بزرگوار را به عنوان مقتدا، امام، الگو و پیشوای حقیقی بشناسند و در مسلک و سلوک، از ایشان پیروی کنند. آیاتی فراوان از قرآن کریم احکام و دستوراتی را خطاب به پیامبر اکرم (ص) بیان می کند که خطوط روشن الگو بودن آن حضرت را ترسیم و سرمشق هایی را که پیروان آن بزرگوار باید برای خود «اصل» قرار دهند مشخص می نماید. نگاهی گذرا به این سرمشق ها، جامعیت دین و عرصه های گوناگونی را که باید یک مسلمان واقعی بدان توجه داشته باشد. تبیین می نماید. این دستورات و احکام صریح و گویا برای هرکسی بدون نیاز به چیز دیگری جز فهم عبارات قرآن کریم، روشن می کند که همه عرصه های عبادی، اقتصادی، سیاسی، تربیتی، اجتماعی، نظامی، فرهنگی، اخلاقی و... در قلمرو الگوبرداری و پیروی از پیامبر اکرم (ص) قرار می گیرد و هیچ زمینه ای از زمینه های اساسی و پایه ای زندگی نهان را نمی یابیم که سرمشق ها و خطوط اصلی آن برای پیروان پیامبر تعیین نشده باشد. اگر قرآن کریم مخاطبان خود را به تأسی و الگوگیری از پیامبر اکرم (ص) فرا می خواند، خود نیز خطوط روشن آن را ترسیم کرده است. عبادت و شب زنده داری، جهاد و مبارزه با کفار و منافقان، رشد دانش و معرفت و آگاهی، مهربانی و تواضع با مؤمنان و هم کیشان، انفاق و کمک به مستمندان و دستگیری از افتادگان، مهربانی با یتیمان و بی سرپرست ها، کسب قدرت همه جانبه برای حفظ استقلال و آسیب ناپذیری جامعه اسلامی، نیکی و خدمت به همگان و صدها دستور و توصیه قرآن کریم به پیامبر اکرم (ص)، نشان می دهد که پیروان آن حضرت چه خطوط کلی را در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی خود باید سرمشق خویش قرار دهند تا بتوانند با مسیر کمال و رشد حقیقی- که آن حضرت در قله آن قرار دارد- هماهنگ شوند و به آنچه او نائل شده بود، نزدیک گردند.
اکنون می توان به درنگ و تأملی عمیق در این آیات صریح الهی،  به ریشه اصلی گمراهی و حیرت و تباهی که امت اسلام بدان دچار آمده است، پی برد. اگر فاصله امت با پیامبرش این چنین ژرف و عمیق نبود، هرگز امت پیامبر به چنین روزگاری گرفتار نمی آمد. تفرقه و اختلاف به جای وحدت و اتفاق، جهل و نگرانی به جای علم و آگاهی، ظلم و بی انصافی به جای عدل و داد، رفاه زدگی و اسراف به جای دستگیری و انفاق، دشمنی و خصومت به جای مهربانی و گذشت، انفعال و تسلیم در برابر بیگانگان به جای مقاومت و جهاد و بالاخره پذیرفتن ولایت و حاکمیت کافران به جای ولایت و حاکمیت رسول خدا (ص) و جانشینان او... حقایق تلخی است که امروز در جهان اسلام شاهد آن هستیم و نشان می دهد فاصله ای ژرف بین امت و پیامبر وجود دارد که جز با بازگشت به قرآن و خطوط روشن آن- که در گرو پیروی و تأسی به تجسم عینی و انسانی آن است- این فاصله ژرف پیموده نخواهد شد.


» خلیل مومنی
»» هدیه دوستان ( نظر)


لیست کل یادداشت های وبلاگ
عکس های محرم 95 کنگان
مراسم سوگواری محرم
ماه محرم آمد
مراسم شهادت امام علی(ع)
ماه رمضان
سالگرد ارتحال امام خمینی
میلاد حضرت علی
سال نو مبارک
مراسم فاطمیه
یادواره شهدا کنگان
ولادت حضرت محمد(ص)
شهادت حضرت محمد (ص) تسلیت
اربعین حسینی تسلیت باد
عکسهای محرم94-حسینیه ولیعصر(عج) کنگان
عکسهای محرم94-حسینیه ولیعصر(عج) کنگان
[همه عناوین(377)][عناوین آرشیوشده]
 RSS 
 Atom 

بازدیدهای امروز: 6  بازدید
بازدیدهای دیروز: 75  بازدید
مجموع بازدیدها: 527832  بازدید
[ صفحه اصلی ]
[ وضعیت من در یاهو ]
[ پست الکترونیک ]
[ پارسی بلاگ ]
[ درباره من ]

کانون فرهنگی هنری مسجد ولی عصر (عج) کنگان
خلیل مومنی
کانون فرهنگی هنری مسجد ولی عصر (عج) کنگان
» پیوندهای روزانه «
» لینک دوستان من «
» لوگوی دوستان من «














» آرشیو یادداشت ها «
تاریخچه کانون
خدایا ...
درفراق گل نرگس
در آستانه ضیافت الله
شیر خدا
مگر علی ...
روز بزرگداشت حافظ ...
شهادت امام جعفر صادق
شهادت امام محمد تقی
سیزده آبان
تو را من چشم در راهم
محفل انسی با قرآن
شهادت امام محمد باقر
عید سعید فطر مبارک
عید سعید قربان..
هفته بسیج
ولادت حضرت امام هادی (ع)
یادواره شهدای محله گردان
ولادت حضرت امام رضا (ع)
پیام تسلیت
جشن عید ولایت در کنگان
تصاویر محفل انسی با قران
عکسهای مراسم احیا در کنگان
دعا گویان مهدی اهل نجاتند
توبه
یادواره شهدای محله گردان
عکسهای مراسم احیا
عید غدیر خم مبارکباد.
عکسهایی از جشن غدیر
عزاداری محرم در شهر کنگان
عاشورای حسینی
عکسهای محرم در کنگان
ولادت امام محمد باقر (ع)
دههء فجر مبارک
رحلت حضرت رسول(ص)
شهادت امام رضا(ع)
اربعین حسینی تسلیت
میلاد حضرت محمد وامام جعفر صادق
نوروز مبارک
سیزده بدر
وفات حضرت معصومه
خدا را دوست دارم
بازدید دکتر جلالیان
سخن بزرگان
روز معلم
خرمشهر آزاد شد
بازدید از کانون
سالگرد ارتحال امام (ره)
برگزاری کلاسهای تابستانی
ولادت حضرت فاطمه زهرا
شهادت آیت الله بهشتی
ولادت امام علی
وفات حضرت زینب
عید مبعث مبارک
سخنان حضرت رسول
ولادت امام حسین
عکسهای مراسم اعیاد شعبانیه
نشریه سراج منیر
راه اندازی سایت افق
گل نرگس خوش آمدی
برگزاری جشن گل نرگس
عکسهای جشن گل نرگس
حلول ماه رمضان مبارک
شرایط روزه صحیح
وفات حضرت خدیجه
اهمیت صلوات
نشریه سراج منیر
میلاد کریم اهل بیت
علی بهانه معاشقه شب قدر
شیر خدا
عکسهای شب قدر (1)
عکسهای شب قدر (2)
عید فطر مبارک
عکس مسابقه طناب کشی
یک جمعه می رسی
نشریه سراج منیر
شهادت امام صادق
کریمه اهل بیت
ولادت امام رضا
ارزشهای اخلاقی
بسیجی خوش فکر
شهادت امام جواد
محفل انسی با قرآن
هفته بسیج
عید غدیر
ماه محرم
عزاداری محرم
در محرم
کلاسهای رزمی
شهادت زین العابدین
نیرو های بسیجی
آثار صلوات
دهه مبارک فجر
اربعین حسینی
انفجار نور
شهادت امام رضا
آغاز امامت امام مهدی (عج)
خود شناسی
میلاد دو نور مبارک
عید نوروز مبارک
همت مضاعف کار مضاعف
نشریه سراج منیر
مراسم فاطمیه دوم
13 بدر
ولادت حضرت زینب
سید احمد خاتمی
شهادت حضرت فاطمه
سالروز فتح خرمشهر
برنامه هفتگی کانون
شکیات نماز
عکس ایام فاطمیه
جنگ نرم
جشن میلاد فاطمه
تصاویر جنگ نرم
ولادت امام باقر
میلاد امام جواد
جشن میلاد مولا علی
شهادت امام موسی
مبعث حضرت رسول
برگزاری مراسم جشن
دل نوشته ای به امام زمان
خداحافظی امام جماعت
جشن بزرگ موعود
عکس های جشن1
عکسهای جشن2
ماه رمضان
شهادت حضرت خدیجه
مراسم افطاری
لیالی قدر
اعمال شب قدر
عکس های شب قدر
عکس شب قدر 2
عید سعید فطر
راهی دانشگاه
هفته دفاع مقدس
میلاد حضرت معصومه
افتتاح کتابخانه
فضائل صلوات
میلاد امام رضا (ع)
پیام تسلیت
تعویض فرش های مسجد
13 آبان
راه اندازی خانه دیجیتال
شهادت امام محمد باقر
عید قربان
خبر ویژه
عید غدیر
بوی محرم می آید
مراسم عزاداری محرم
همایش شیرخوارگان حسینی
در محرم
برنامه محرم
شهادت امام سجاد
شب یلدا مبارک
آیه مدیریتی قرآن
معامله با خدا
اربعین حسینی
میلاد امام محمد باقر
دهه فجر مبارک
در سوگ جانان
نمایشگاه در سایه آفتاب
عکس نمایشگاه
میلاد حضرت رسول(ص)
نامه به خدا
نمایشگاه مشبک سازی
نوروز مبارک
سیزده بدر
ایام فاطمیه اول
میلاد حضرت زینب
کعبه
روز معلم
ایام فاطمیه دوم
میلاد حضرت فاطمه
سالگرد امام خمینی
لیله الرغائب
ولادت مولا علی
پیام تبریک
اعیاد شعبانیه
جلسه
میلاد علی اکبر
میلاد مهدی موعود
عکس نیمه شعبان
غبار روبی مسجد
رمضان آمد
شناخت خدا
میلاد امام حسن
ویژه برنامه لیالی قدر
عکسهای شب قدر
عید سعید فطر
زیبا ترین مساجد جهان
دفاع مقدس
میلاد امام رضا
پیام تبریک
شهادت امام جواد
سفرنامه مشهد
جشن عید غدیر
یادواره شهدا
عزاداری محرم 90
محرم
عکسهای محرم 90 کنگان
مراسم روضه در کنگان
نماز شب
اربعین حسینی در کنگان
رحلت حضرت رسول
ربیع الاول
شهادت امام حسن عسکری
دهه فجر مبارک
میلاد پیامبر و امام صادق
پیام تسلیت
حماسه حضور
نوروزمبارک
میلاد حضرت زینب
ایام فاطمیه
فواید آیت الکرسی
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت
میلاد حضرت فاطمه زهرا مبارک
ماه رجب
پیام تسلیت
سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)
عید مبعث مبارک
جشن مبعث در کنگان
عکسهای جشن مبعث در کنگان
نیمه شعبان
رمضان آمد
میلاد امام حسن
شب قدر
عید سعید فطر مبارک
ولادت امام رضا
شهادت امام جواد
ذکر ایام هفته
پیام تسلیت
شهادت امام صادق(ع)
میلاد امام هادی (ع)
عید غدیر
مراسم عزاداری ایام محرم
تصاویر محرم1
تصاویر محرم2
شهدای گمنام کنگان
حماسه 9 دی
اربعین حسینی
شهادت امام رضا (ع)
شهادت امام حسن عسکری(ع)
آغاز امامت صاحب الزمان
دهه فجر
سخنرانی دکتر احمدی در مسجد ولیعصر(عج) کنگان
ولادت امام حسن عسکری
حداقل گناه نکن
نوروز مبارک
مراسم شهادت حضرت فاطمه
میلاد حضرت فاطمه (س) مبارک
چرا کعبه مکعبی شکل است؟
سلام بر زینب(س)
السلام علیک یا روح الله
شهادت امام موسی (ع) تسلیت
مبعث حضرت رسول
سلام بر مردم کنگان
میلاد مهدی موعود (عج) مبارک
ماه رمضان مبارک
فضیلت ماه مبارک رمضان
ولادت کریم اهل بیت
ویژه برنامه لیالی قدر
عاشقات عیدتان مبارک
شهادت امام صادق(ع)
ولادت با سعادت حضرت امام رضا مبارک
شهادت امام محمد باقر(ع)
عید شما مبارک
شیعیان عیدتان مبارک
مراسم سوگواری اباعبدلله الحسین(ع)
تصاویر محرم92-کنگان
عکسهای محرم92-کنگان سری2
اربعین حسینی تسلیت باد
شهادت امام رضا (ع) تسلیت
دعای کمیل کنگان
ولادت حضرت محمد(ص)
تجلیل از مداحان امام حسین (ع) در کنگان
دهه ء فجر مبارک
نمایشگاه دهه فجر کنگان
شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت
12 فروردین گرامی باد.
مراسم ایام فاطمیه
میلاد کوثر
روز معلم
تجلیل از معلمان
شب قدر
مراسم احیاء
عکس لیالی قدر کنگان
میلاد حضرت معصومه
ولادت حضرت امام رضا(ع) مبارک
دفاع مقدس مبارک
شب شعر و خاطره
عکس شب شعر و خاطره
عید سعید قربان
میلاد حضرت امام هادی (ع)
عید سعید غدیر
» موسیقی وبلاگ «
» اشتراک در خبرنامه «